Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Gerecycleerde stoffen zijn populair over de hele wereld

Tijd vrijgeven: 2021-11-15 20:28:41  Hits: 33

according tot onvolledige statistieken, zijn er honderden afgedankte PET-flessen die te allen tijde het oppervlak van de aarde bedekken, en bijna 1 miljard items worden vernietigd en voortdurend verfrissen van de gegevens over de stortplaatsen van de aarde.


recycelled Stoffen worden gebruikt om de afgedankte weefsels te wassen en te verwerken om deze stoffen te verjongen en weefsel te worden die opnieuw kunnen worden toegepast en verkocht. Natuurlijk zijn veel processen vereist in dit proces. Gerecycleerde weefsels zijn door technische middelen geëvolueerd van verschillende materialen. Onder hen is de kracht van milieubescherming ook het resultaat van technologische precipitatie.



De plotselinge stijging van gerecycleerde weefsels zijn voornamelijk afkomstig van de Europese markt. In de EU is de kledingconsumptie jaar per jaar toegenomen, maar de levensduur van een enkel kledingstuk is drastisch verminderd, wat veel textielafval en vervuiling heeft veroorzaakt. Frankrijk innemen als een voorbeeld, de gemiddelde jaarlijkse stijging van 9,5 kg kleding per hoofd van de bevolking, maar het recyclingspercentage was slechts ongeveer 36% in 2017 en de recyclingsnelheid van textielweefsels in de hele EU isnog lager, slechts ongeveer 20%.

-&#

HTHE SO \\ NGALLED GRS-certificaat is de afkorting van de Textile- en Apparel Global Recycling-standaard, en het is een verificatienorm die is vastgesteld voor gerecycleerde vezels die zijn vastgesteld door de certificatie-instantie van het International Environmental Management Unio \\ N \\ N110; (afgekort als CU). Deze verificatienorm regeltniet alleen de bron van grondstoffen, maar regelt ook de afvalwaterbehandeling en het gebruik van chemicaliën in het productieproces. \\ N

voorgaand: Sterke fundamentals ondersteunen ...

volgende: No